Fundatia Montessori Cluj

Admitere

vezi mai jos procedura completă de admitere

Va rugam cititi cu mare atentie

Primul pas este consultarea cu atenție a site-ului nostru și informarea despre Montessori din sursele sugerate de noi în secțiunea Despre filozofia Montessori. După ce ați consultat site-ul și v-ați informat despre pedagogia Montessori, vă rugăm să ne contactați direct pe Whatsapp (prin mesaj scris) la numarul +40758633664, mentionând numele si vârsta copilului pentru a vă transmite toate detaliile despre noi și ulterior pentru a vă comunica când ne puteți vizita. 

Următorul pas este programarea vizitei la Montessori Cluj împreună cu mai multe familii. În cadrul acestei întâlniri clarificăm orice întrebări aveți și stabilim dacă ne potrivim reciproc. La această întâlnire nu participă copilul.

Recomandarea noastră este ca vârsta copilului să fie de maxim 2 ani, astfel încât copilul să petreacă timp în cadrul comunității 1-3 ani înainte de ciclul Montessori de 3 ani în mediul de 3-6 ani. 

Pentru a începe procedura formală de înscriere la Montessori Cluj, veți completa formularul de înscriere online și contractul. Link-ul către formularul online și contractul vă vor fi comunicate în urma deciziei bilaterale de a începe colaborarea.

Înainte de aducerea copilului la grădiniță/școală vom parcurge împreună procedura de acomodare. Deoarece ne dorim ca atât copilul cât și dumneavoastră să aveți parte de un început frumos alături de Montessori Cluj, vă vom comunica ce pași recomandăm să fie urmați înainte de prima zi de grădiniță/școală și în prima săptămână.

Trimite pagina prin social media

Fiind singura instituție de învățământ, grădiniță și școală Montessori din Cluj-Napoca, acreditată de Ministerul Educației Naționale și de Comisia Națională de Alternative Educaționale avem o responsabilitate imensă de a rămâne cei mai buni ca și deschizători de drumuri în educația Montessori autentică.

Link-uri utile

Contact Montessori Cluj

Fundația Montessori Cluj
Str. Brașov, Nr.33, Cluj-Napoca
Tel: 0758 633 664
E-mail: schule@montessori-cluj.ro
Locațiile noastre sunt:
Str. Brașov, nr. 33, Cluj-Napoca
Str. Nicolae Draganu, nr. 1, Cluj-Napoca
Str. Nicolae Draganu, nr. 3, Cluj-Napoca
Str. Becaș, nr. 20 – 22, Cluj-Napoca

Drepturi de autor © 2021 Fundatia Montessori Cluj.